Menu Sluiten

Outdoor Teambuilding

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Perfect+ Event Productions DMC

Evenementenbureau Perfect+ Event Productions DMC werd gesticht in 1993 en is sinds die tijd een gewaardeerde speler in de evenementenwereld, o.a. om bedrijfsfeesten te organiseren of teambuildingevents op te zetten.

Perfect+ Event Productions DMC legt zich vooral toe op de productie van kwaliteitsvolle bedrijfsfeesten vol meerwaarde voor bedrijven en de openbare sector met de klemtoon op creativiteit, originaliteit, professionalisme en een competitieve prijs- kwaliteitsverhouding. Met hun evenementenbureau vlakbij de Brugse Markt zijn ze daarenboven de meest ideale partner voor bijzondere activiteiten en evenementenprogramma”s in Brugge, maar ook in gans Vlaanderen.CORPORATE-EVENTS

Perfect+ DMC als evenementenbureau bezit tientallen gevarieerde formules voor het organiseren van bedrijfsfeesten, teambuilding, business incentives, thema-avonden, ontspanningsactiviteiten en noem maar op. Laat uw bedrijfsfeesten organiseren op een professionele manier. 

Evenementenbureau Perfect+ DMC staat garant voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen, bedrijfsuitje en bedrijfsfeesten met de juiste omkadering. Perfect+ DMC verzorgt meetings, citygames, conferenties en bedrijfsevenementen (MICE) voor uw firma of vereniging, met een “plus” aan originaliteit en creatieve meerwaarde.

  • Op zoek naar een spraakmakend moment?
  • Een onvergetelijke indruk?
  • Een eerlijk, gespierde emotie?
  • Een vleugje verfrissende cultuur?
  • Een onuitwisbare boodschap?
  • Een gezonde dosis gekte?
  • Een portie exclusieve verwondering?
  • Krachtige evenementiële communicatie?
  • Hét onweerstaanbare idee?

Kortom die unieke toets voor bedrijfsevenementen, een ontspannend bedrijfsuitje of bedrijfsfeest én hierbij een vlekkeloze uitwerking. Dan wordt de C van Creativiteit een dikke P van Puik, Professioneel en dus… Perfect+

34014413401441

Informatie over outdoor teambuilding:

Er zijn verschillende outdoor teambuilding activiteiten die u met uw groep kunt uitvoeren. U kunt een buddy wandeling maken of met andere werknemers samenwerken en vragen stellen om elkaar beter te leren kennen. Deze activiteiten zijn ideaal voor kleine groepen en vragen weinig tijd. U kunt zelfs een yogales houden in het midden van het park bij zonsopgang en zonsondergang, zodat uw team een gezonde dosis frisse lucht krijgt. Hier zijn nog enkele suggesties voor teambuilding in de buitenlucht:

Geocaching is een activiteit waarbij teamwork komt kijken. Je hebt veel ruimte en een GPS nodig om het te laten werken. Deelnemers reiken hun handen uit en proberen elkaars handen vast te houden terwijl ze proberen de knoop te ontwarren zonder elkaa.

More info

tags: Bedrijfsevents – Bedrijfsfeesten – Evenementenbureau – Eventbureau – Interactieve Games – 

Wenst u meer info over outdoor teambuilding kijk dan vlug op https://www.perfectplusevents.com | Outdoor Teambuilding

Teambuilding | Meetings | Bedrijfsfeesten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Outdoor teambuilding

home referenties bedrijfsinformatie links activiteiten airsoft adventure borderlands airsoft adventure knox airsoft adventure nuketown armytruck tours climbing adventure crossbow shooting outdoor teambuilding gratis levering monkey adventure iaps tactical shooting shooting adventure target shooting underground adventure activiteiten az locaties borderlands fort knox nuketown polyvalente ruimte koningshooikt teambuilding teambuilding adventure activiteiten wat is teambuilding teamspirit management en teambuilding teambuilding als sollicitatie denken durven en doorzetten contact activiteiten az teambuilding ideen hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten welke wij aanbieden. Deze kun je makkelijk filteren op indoor en outdoorindien u een bepaalde voo.

contact home activits paintball adulte prsentation tarifs rservation rglements lasertag prsentation tarifs rservation paintball enfant prsentation tarifs rservation nos terrains braine le comte indoor lige indoor nivelles outdoor charleroi outdoor a domicile team building galerie contacteznous paintball.be dfoulement garanti home activits paintball adulte prsentation tarifs rservation rglements lasertag prsentation tarifs rservation paintball enfant prsentation tarifs rservation nos terrains braine le comte indoor lige indoor nivelles outdoor charleroi outdoor a domicile team building galerie dcouvrez nos diffrents terrains de jeux. Toute l quipe de paintball.be vous accueille.

Berichtgeving over Outdoor teambuilding

nl nederlands franais info menu home outdoor activiteiten teambuilding sportkampen groepsaccommodatie outdoor activiteiten op zee zeeraften golfsurfen zeekajak avontuurlijke dag zee voor diegenen die maximaal willen genieten van hun activiteit aan de belgische kust op zee is de place to be uitdagend verfrissend plezant en meestal ook nat. Zo kunnen we deze outdoor activiteiten op zee het best omschrijven. Activiteiten op zee een brede waaier aan keuzemogelijkheden wens je een outdoor activiteit op zee dan kan je kiezen uit golfsurf zeekajak of zeeraften. Wens je een outdoor activiteit die deels op zee en deels op land plaatsvindt kies dan voor avontuurlijke dag aan zee een programma vol afwisseling voor wie zowel strand als zee wil ontdekken op een actieve manier. Veiligheid en flexibiliteit de activiteiten zijn perfect toegankelijk voor beginners bekijk ons scala van outdoor teambuilding Onze bedoeling is om je op een professionele veilige en ontspannende manier te laten kennismaken met deze sporten tijdens een initiatie van t.