Menu Sluiten

Citygame Bergen

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Perfect+ Event Productions DMC

Evenementenbureau Perfect+ Event Productions DMC werd gesticht in 1993 en is sinds die tijd een gewaardeerde speler in de evenementenwereld, o.a. om bedrijfsfeesten te organiseren of teambuildingevents op te zetten.

Perfect+ Event Productions DMC legt zich vooral toe op de productie van kwaliteitsvolle bedrijfsfeesten vol meerwaarde voor bedrijven en de openbare sector met de klemtoon op creativiteit, originaliteit, professionalisme en een competitieve prijs- kwaliteitsverhouding. Met hun evenementenbureau vlakbij de Brugse Markt zijn ze daarenboven de meest ideale partner voor bijzondere activiteiten en evenementenprogramma”s in Brugge, maar ook in gans Vlaanderen.CORPORATE-EVENTS

Perfect+ DMC als evenementenbureau bezit tientallen gevarieerde formules voor het organiseren van bedrijfsfeesten, teambuilding, business incentives, thema-avonden, ontspanningsactiviteiten en noem maar op. Laat uw bedrijfsfeesten organiseren op een professionele manier. 

Evenementenbureau Perfect+ DMC staat garant voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen, bedrijfsuitje en bedrijfsfeesten met de juiste omkadering. Perfect+ DMC verzorgt meetings, citygames, conferenties en bedrijfsevenementen (MICE) voor uw firma of vereniging, met een “plus” aan originaliteit en creatieve meerwaarde.

  • Op zoek naar een spraakmakend moment?
  • Een onvergetelijke indruk?
  • Een eerlijk, gespierde emotie?
  • Een vleugje verfrissende cultuur?
  • Een onuitwisbare boodschap?
  • Een gezonde dosis gekte?
  • Een portie exclusieve verwondering?
  • Krachtige evenementiële communicatie?
  • Hét onweerstaanbare idee?

Kortom die unieke toets voor bedrijfsevenementen, een ontspannend bedrijfsuitje of bedrijfsfeest én hierbij een vlekkeloze uitwerking. Dan wordt de C van Creativiteit een dikke P van Puik, Professioneel en dus… Perfect+

34014413401441

More info

tags: Teambuilding – Outdoor Teambuilding – Online Teambuilding – Interactieve Games – Stadsspel – 

Wenst u meer info over citygame bergen kijk dan vlug op https://www.perfectplusevents.com | Citygame Bergen

Teambuilding | Meetings | Bedrijfsfeesten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Citygame bergen

overslaan en naar de inhoud gaan menu menu gps city challenge delen kies jouw doelgroepcollegasmijn klasvrienden familie of verenigingvrijgezellengroep nl fr en op teambuilding in de stad speel de gps city challenge laat je uitdagen door je favoriete stad met dit gpsstadsspel citygame bergen specialisatie Werk in team om de raadsels op. te lossen amp de ludieke foto en videoopdrachten uit te voeren wie vat als eerste de geheimzinnige outsider bij zijn kraag speel gps city challenge als je op zoek bent naar een originele teambuilding in de stad. Lees meer u tot u tot gt uitdagend vraag nu je offerte binnen uur heb je antwoord van ons Extra uitleg over citygame bergen Beoordeling van onze spelers reviews previousnext previousnext de stad daagt je uit tijdens deze onvergetelijke teambuilding dit gpsstadsspel leidt je op een verrassende manier langs allebekende en minder bekendeplekjesin de stad. Gewapend met een smartphone en gpstoestel doorkr.

.

Informatie over Citygame bergen

.