Menu Sluiten

Escape Game Kortrijk

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Perfect+ Event Productions DMC

Evenementenbureau Perfect+ Event Productions DMC werd gesticht in 1993 en is sinds die tijd een gewaardeerde speler in de evenementenwereld, o.a. om bedrijfsfeesten te organiseren of teambuildingevents op te zetten.

Perfect+ Event Productions DMC legt zich vooral toe op de productie van kwaliteitsvolle bedrijfsfeesten vol meerwaarde voor bedrijven en de openbare sector met de klemtoon op creativiteit, originaliteit, professionalisme en een competitieve prijs- kwaliteitsverhouding. Met hun evenementenbureau vlakbij de Brugse Markt zijn ze daarenboven de meest ideale partner voor bijzondere activiteiten en evenementenprogramma”s in Brugge, maar ook in gans Vlaanderen.CORPORATE-EVENTS

Perfect+ DMC als evenementenbureau bezit tientallen gevarieerde formules voor het organiseren van bedrijfsfeesten, teambuilding, business incentives, thema-avonden, ontspanningsactiviteiten en noem maar op. Laat uw bedrijfsfeesten organiseren op een professionele manier. 

Evenementenbureau Perfect+ DMC staat garant voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen, bedrijfsuitje en bedrijfsfeesten met de juiste omkadering. Perfect+ DMC verzorgt meetings, citygames, conferenties en bedrijfsevenementen (MICE) voor uw firma of vereniging, met een “plus” aan originaliteit en creatieve meerwaarde.

  • Op zoek naar een spraakmakend moment?
  • Een onvergetelijke indruk?
  • Een eerlijk, gespierde emotie?
  • Een vleugje verfrissende cultuur?
  • Een onuitwisbare boodschap?
  • Een gezonde dosis gekte?
  • Een portie exclusieve verwondering?
  • Krachtige evenementiële communicatie?
  • Hét onweerstaanbare idee?

Kortom die unieke toets voor bedrijfsevenementen, een ontspannend bedrijfsuitje of bedrijfsfeest én hierbij een vlekkeloze uitwerking. Dan wordt de C van Creativiteit een dikke P van Puik, Professioneel en dus… Perfect+

34014413401441

More info

tags: Teambuilding – Outdoor Teambuilding – Online Teambuilding – Interactieve Games – Stadsspel – 

Wenst u meer info over escape game kortrijk kijk dan vlug op https://www.perfectplusevents.com

Bedrijfsfeesten | Teambuilding | Meetings | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Escape game kortrijk

home faq prijs nu boeken waar over ons nl fr en cube one kortrijk beste escape rooms in kortrijk nu boeken over ons wat zijn escape games samen met enkele vrienden collega s laat je je vrijwillig opsluiten. Vervolgens probeer je binnen het uur weer buiten te geraken. Dit doe je door verschillende raadsels en puzzels op te lossen. Er komen geen fysieke inspanningen aan te pas. Slagen jij en je team erin deze tot een goed einde te brengen misschien pronkt jullie foto dan wel ergens op onze facebook wall bij de ontsnapten… Durf jij het aan wij zijn een team van enthousiaste jonge doch ervaren ondernemers die vonden dat dit soort attracties zeker zijn plaats had in enkele vlaamse steden escape game kortrijk verdient geld voor jou En zo werd in een droom plots een plan en daarna ook werkelijkheid… Elk spel vertrekt vanuit een uniek idee wordt zelf bedacht en geconstrueerd waarbij we het plezier willen maximaliseren voor eacuteeacutenieder oud of jong. We zijn gestart in te gent waar we intussen games hebben groepen van personen zijn zeker welkom max pers.

overslaan en naar de inhoud gaan menu menu city adventure delen kies jouw doelgroepcollegasmijn klasvrienden familie of verenigingvrijgezellengroep nl fr en city adventure verken de stad met een uitdagend gps stadsspel dit gps stadsspel is de ideale manier om de stad op een interactieve en alternatieve manier te ontdekken bezoek bekende en minder bekende plekjes los vragen en raadsels op en leef je creatief uit bij de foto en videoopdrachten ideaal voor je volgende citytrip. Nu voor lees meer u vanaf rustige ontdekking beoordeling van onze spelers reviews previousnext previousnext vanaf locatie van het spel selecteeraalstantwerpenbergenbornembruggebrusselde pannediestgenthallehasseltieperkortrijkleuvenlierluikmechelennamenoostendeoudenaardesinttruiden in welke taal wil je spelen nederlands franais english devices jouw prijs mycitygame powered by geoteam vrijheid speel zelf met wie en wanneer je wil. Snel besteld koop online en ontvang meteen je spelcode en speli.

Vragen over Escape game kortrijk

home faq prijs nu boeken waar over ons nl fr en cube ten aalst d escape games in aalst nu boeken over ons wat zijn escape games samen met enkele vrienden collega s laat je je vrijwillig opsluiten bekijk onze keuze in escape game kortrijk Vervolgens probeer je binnen het uur weer buiten te geraken. Dit doe je door verschillende raadsels en puzzels op te lossen. Er komen geen fysieke inspanningen aan te pas. Slagen jij en je team erin deze tot een goed einde te brengen misschien pronkt jullie foto dan wel ergens op onze facebook wall bij de ontsnapten… Durf jij het aan wij zijn een team van enthousiaste jonge doch ervaren ondernemers die vonden dat dit soort attracties zeker zijn plaats had in enkele vlaamse steden. En zo werd in een droom plots een plan en daarna ook werkelijkheid… Elk spel vertrekt vanuit een uniek idee wordt zelf bedacht en geconstrueerd waarbij we het plezier willen maximaliseren voor eacuteeacutenieder oud of jon.