Menu Sluiten

Coronaproof Outdoor Teambuilding Op Maat

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Perfect+ Event Productions DMC

Evenementenbureau Perfect+ Event Productions DMC werd gesticht in 1993 en is sinds die tijd een gewaardeerde speler in de evenementenwereld, o.a. om bedrijfsfeesten te organiseren of teambuildingevents op te zetten.

Perfect+ Event Productions DMC legt zich vooral toe op de productie van kwaliteitsvolle bedrijfsfeesten vol meerwaarde voor bedrijven en de openbare sector met de klemtoon op creativiteit, originaliteit, professionalisme en een competitieve prijs- kwaliteitsverhouding. Met hun evenementenbureau vlakbij de Brugse Markt zijn ze daarenboven de meest ideale partner voor bijzondere activiteiten en evenementenprogramma”s in Brugge, maar ook in gans Vlaanderen.CORPORATE-EVENTS

Perfect+ DMC als evenementenbureau bezit tientallen gevarieerde formules voor het organiseren van bedrijfsfeesten, teambuilding, business incentives, thema-avonden, ontspanningsactiviteiten en noem maar op. Laat uw bedrijfsfeesten organiseren op een professionele manier. 

Evenementenbureau Perfect+ DMC staat garant voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen, bedrijfsuitje en bedrijfsfeesten met de juiste omkadering. Perfect+ DMC verzorgt meetings, citygames, conferenties en bedrijfsevenementen (MICE) voor uw firma of vereniging, met een “plus” aan originaliteit en creatieve meerwaarde.

  • Op zoek naar een spraakmakend moment?
  • Een onvergetelijke indruk?
  • Een eerlijk, gespierde emotie?
  • Een vleugje verfrissende cultuur?
  • Een onuitwisbare boodschap?
  • Een gezonde dosis gekte?
  • Een portie exclusieve verwondering?
  • Krachtige evenementiële communicatie?
  • Hét onweerstaanbare idee?

Kortom die unieke toets voor bedrijfsevenementen, een ontspannend bedrijfsuitje of bedrijfsfeest én hierbij een vlekkeloze uitwerking. Dan wordt de C van Creativiteit een dikke P van Puik, Professioneel en dus… Perfect+

34014413401441

More info

tags: Teambuilding – Outdoor Teambuilding – Online Teambuilding – Interactieve Games – Stadsspel – 

Wenst u meer info over coronaproof outdoor teambuilding op maat kijk dan vlug op https://www.perfectplusevents.com | Coronaproof Outdoor Teambuilding Op Maat

Bedrijfsfeesten | Teambuilding | Meetings | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Coronaproof outdoor teambuilding op maat

jun ja we zijn er opnieuw klaar voor sometimes you need to get out teambuilding d sleutel tot succes na maanden lockdown zijn we er opnieuw klaar voor en is het weer tijd om voor succes te gaan coronaproof outdoor teambuilding op maat bestellen Succes binnen het nieuwe normaal weliswaar. Daarom zijn we ervan overtuigd dat het nu net voacuteoacuter het verlof of straks net na het verlof het moment is om met uw team te overleggen. Hoe zijn we de lockdown doorgekomen wat hebben we daaruit geleerd hoe gaan we nu verder het zijn allemaal vragen die leiden naar een actieplan voor succes binnen het nieuwe normaal. Daarom stelt eagle consult voor om samen een dagje coronaproof teambuilding te organiseren. Samen met onze partner the outsider garanderen wij u een onvergetelijke en bovendien productieve dag. Maar we houden ons aan de regels regelmatig handen wassen in elleboog hoesten en niezen gezicht niet aanraken afstand van meter houden op het programm.

outdoorteam home outdoor activiteiten alle activiteiten family adventure trail family treasure hunt family shoot out family high ropes family tandem tour adventure trail avonturentocht outdoor team trophy schuttersparcours paintball tandem mountainbike vlottentocht kanovaren rafting sup stand up paddle dropping nachtspel kampvuur spel zonder grenzen kids kids adventure bedrijven scholen groepen kids kampen over ons contact outdoor activiteiten outdoorteam natuurgebonden buitensportactiviteiten. Family adventure trail avontuurlijke tocht coronaproof met je gezin of bubbel de family adventure trail is een avontuurlijke tocht waarbij je onderweg verschillende hindernissen tegen komt die jullie samen moeten overwinnen. Vooral samen goed nadenken hoe je het zult aanpakken en dan echt samenwerken om te slagen zal nodig zijn. Explore family treasure hunt avontuurlijke schatten.

Vragen over Coronaproof outdoor teambuilding op maat

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation home ski schaatsen curling discoschaatsen ijshockey avonturenbos sportweek yoga drone workshop survival lasershooting verjaardag paintball cocktailgames finse piste body contour winterprogramma contactgegevens lissenvijver lissenvijver geel belgi tel. email infolissenvijver.be website http www.lissenvijver.be btw be familie schaatsenbaan gesloten de schaatsbaan van lissenvijver is superleuk lees verder over schaatsenbaan gesloten avonturenbos elke dag doorlopend tijdens de openingsuren van lissenvijver Een alternatief voor coronaproof outdoor teambuilding op maat Familiefun zoekopdrachten orintatie techniek behendigheid fun outdoor coronaproof letters cadeautjes speurneus meer informatie in de brochure onderaan de pagina. Lees verder over avonturenbos kajak start juli lissenvij.